Home | Sitemap |info@oxland.nl     

  Over Oxland                                    

Historie

 
Oxland is opgericht in 1995. Vanuit Nieuwegein werd begonnen met de ontwikkeling en productie van een compleet assortiment golfbaan materiaal en golfwagen accessoires. Vanwege de grote vraag naar de producten van Oxland en de centrale ligging werd besloten een nieuwe fabriek te bouwen in Zeewolde, Flevoland. Sinds 2000 bedient Oxland haar klanten vanaf deze locatie. Momenteel heeft Oxland 6 medewerkers en kunt u bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw golfaccomodatie.
 

 

Core Business

 
Oxland is actief in de golfmarkt en is daarin specifiek gericht op golfbaan materialen, driving range accessoires en golfwagens. Oxland biedt klanten zowel in Europa als Noord-Amerika en Australië producten aan. Meer dan de helft van alle golfbanen in Nederland bestelt regelmatig onze producten.
 

Kwaliteit

 
Oxland gaat voor de beste producten die garant staan voor een lange levensduur. Oxland heeft dan ook een eigen ontwerpafdeling met hierin de beschikking over 3-D ontwerp apparatuur. Met behulp van deze technieken heeft Oxland al enkele octrooien op haar naam gezet.
 
 
 
 

Exclusief Yamaha distributeur

 
Oxland is tevens exclusief distributeur van Yamaha golfwagens. De kwaliteitsproducten van Yamaha zijn een uitstekende aanvulling op het eigen assoritment van Oxland.

 

Yamaha golfwagens